Onbezorgd lang parkeren Eindhoven Airport

Als u op vakantie gaat of zakelijk reist dan wilt u onbezorgd en ontspannen op reis gaan. Is het geen fijne gedachte dat u al vanaf de luchthaven nergens meer aan hoeft te denken? Wanneer u met eigen vervoer naar het vliegveld komt dan is lang parkeren bij Eindhoven airport via Eazzypark de ideale optie voor u.

Nooit ver lopen

Eazzypark heeft een eigen 24/7 priv├ęparkeerplaats dichtbij luchthaven Eindhoven. U kunt zelf kiezen of u naar ons eigen parkeerterrein rijd of dat u direct naar de luchthaven rijd. Indien u naar ons eigen parkeerterrein rijdt bieden wij een handige shuttle service. De shuttle service zet u dicht in de buurt van de vertrekhal af. Vanaf daar is het nog maximaal 60 meter lopen. Wij kunnen tevens uw auto ophalen als u direct naar de hoofdingang van de luchthaven rijdt. Na het overhandiging van de sleutels wordt uw auto direct veilig geparkeerd op ons eigen parkeerterrein. Waar u ook voor kiest u hoeft nooit ver te lopen met uw bagage.

Veiligheid en zekerheid

U geeft natuurlijk niet zomaar u auto mee aan iedereen. Daarom zijn al onze medewerkers duidelijk herkenbaar in onze bedrijfskleding met een logo van Eazzypark.

 

Parkeren tegen zeer scherpe tarieven

Omdat wij over een eigen parkeerterrein beschikken kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Wanneer u voor een langere periode weggaat dan staat de auto veilig geparkeerd tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Mocht u onverhoopt langer op reis zijn dan gepland dan is dit uiteraard ook geen probleem. Wat wij ook extra bieden zijn extra diensten. Is het niet fijn als u bij terugkomst in een frisse en gewassen auto stapt? Daarom bieden wij naast onze parkeerdiensten ook reinigingspakketten aan. Wij hebben verschillende opties.

Snel weer op weg

Wanneer u geland bent hoeft u ons alleen maar te bellen en dan zorgt Eazzypark dat uw auto klaar staat bij de aankomsthal. Zo bent u snel weer op weg. Alles kunt u makkelijk online regelen voor

Leave a Reply